Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Aapo-koiran ajatuksia emännän tekemistä tuppeloista.

Kierrejoustinta, mukavaa vaihtelua esim. lapasen tai sukan varteen.


NO niin, siitä se tuas lähtöö...eokko keksi itelleen uuven jutun. Jottain sukanvarsia näkkyy neolovan.
tekköököhän emäntä nyt koerien tassuihin sopivia tuppeloeta vae mittee nuista tulloo...


Minä ihmettelen, että mistee se eokko oekeen repäsöö nuita juttujaan...yhtäkkiä aena välähtää ja sitte ruppee viäntämmään niitä isot pinot ja sitte niitä viereksii nurkat täännä...kuhan vuan tekköö omaks ilokseen...
Novitan nalle-langasta " buutsisäärystin ", boot cuffs

Kaet se emäntä olovinnaan rentootuu niitä neolomuksiaan ja virkkaaksijaan tehhessä. Ee se mittään pisnestä kuulemma oo, kuhan hupsastelloo.
Vuoan kovin on ilonen tuosta hommasta ja meuhkoo siitä ja valokuvvoo niitä teoksiaan vielä ja meekäläestäkkii siinä sivussa.

Kierrejoustinta " buutsisäärystimen " varteen

Jostaen pinterestistä hoki, että siellä ol nähnynnä tuommosia tuppeloeta. Ihme paekka se pinteresti, sieltä löötyy vaekka mitä. En minä kyllä muista, että oltas semmosessa paekassa kääty, ihan ooto paekan nimi..pinteresti...mikä lie. Immeesten hömpötyksiä lie, mokoma.

Aapo-koira ottaa rennosti

Emäntä ee kuulemma kopioe mittään, vuan koettaa keksiä omanlaesia kuvioeta nuihinnii tuppeloehin. Ee tykkee siitä, että immeeset kopsoovat toesten töetä. Pittää sen verran kunnioettoo toesten keksimiä asioita, että ee niitä mää ominaan tekemään. Vuan suattaahan niitä vahingossa tulla tehtyä samanlaesia ku muillahii...puikonheeluttajia ja virkkoojia taetaa olla niät aeka paljo muailimassa...että pakostakkii suattaa jossaen päen joku toenennii tehhä samanlaesta eekä tiijä mittää siitä.valmiit säärystimet kengän suulle. Mukava kokeilla erilaisia pintoja ja opetella uutta samalla.

Kaekki on nyt samanvärisiä, ku ee muuta sopivoo lankoo kuulemma ollu. Eepähän mää hukkaan tuokaa hukkapätkä...Siihen nosti kenkäsä tuolin käsinojalle, melekeen meekäläesen nokan viereen...jaa, ommiin kenkiisä taes tehhä nuo tuppelot eekä meekäläesen käpäliin..onneks...kengän " suulle " säärystin


Kehu, että on yllättävän lämmin tuossa kengän suulla tuo tuppelo, että aeko tehhä joka kengälle omasa...joo joo, pitihän se arvata...lähti lapasesta..eeku käpälästä, tuokii homma .
On kuulemma mukava tehhä nuita ja sano laettavasa niitä pukin konttiin...siis minnekä konttiin? Ee oo pukkia tällä pihalla kuikuillu...nyt taes eokko seota, AApon konttiin kaet se oekeesti meenas...


Vuan antaapa eokon tehhä omia hommiaan...minä ruppeen ommiin hommiin eli makkoomaan ja oottelen, että tullooko se pikku-tirriäenen käämään kylässä...krooh...pyyh..suap sitä sitten vahtia urakalla...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!